Jobbfunderingar

Det är så mycket snack just nu. Hittills har jag lyckats hålla mig hyfsat kall men det är klart att ju längre processen pågår desto svårare blir det ju. För två veckor sedan sades det att all info om den nya organisationen skulle vara färdig i och med denna vecka men ingen info har kommit och ryktesvägen kan man konstatera att det verkar långt ifrån färdigt. För egen del har jag aldrig varit särskilt orolig men nu  börjar det hända saker som gör att även jag börjar "Pinka revir". Det mest anmärkningsvärda är dock hur mycket tid och kraft detta tar. Hur det skäl fokus från det vi verkligen borde göra. Bestämde mig i alla fall för att lägga det hela åt sidan över helgen. Det är i alla fall inget jag kan göra något åt här och nu...! Det går ju sådär bra som ni märker... Nåväl i morgon lär det vara full fokus på annat och framför allt på familjeaktiviteter.


Sent om sider

Jag blir så matt på mig själv som har så lätt att lägga tid på att surfa hos andra och så svårt att få något skrivet själv. Tänker för åttioelfte gången försöka ändra på detta. Vi får se hur det går. Påskhelgen har passerat. Den var förhållandevis lugn. Vi hade aktiviteter varje dag men med mycket luft mellan. En höjdpunkt var gårdagens besök i simhallen med hela familjen och kusinen. N tyckte att det var så fantastiskt roligt när han väl förstod att han också skulle få bada. Han är ju van att följa med endast som åskådare till storebrorsornas simskola. Allting vi gjorde åtföljdes av  "meja" Även att åka i den riktiga vattenrutchbanan i mitt knä var toppen!

Nu är det  vardag igen och diverse pusslande i vanlig ordning. Svärfar kommer i morgon för att ta hand om barnen på torsdag när dagis har studiedag. Toppen att han kommer!